24-05-2009

Andere pagina's bij Nieuws

13-02-2009

Meer 'Sitios de salsa' gezocht!

Heb jij de? salsa/latin-locatie in Madrid, Rome, Dublin, Praag, Londen, Buenos Aires, Riga of waar dan ook te wereld ontdekt, mail deze dan snel naar de redactie! Vermeld a.u.b. zoveel mogelijk relevante informatie:

  • naam en adres van de locatie;
  • contactgegevens locatie (telefoonnummer, e-mailadres, website);
  • praktische informatie (bereikbaarheidsinformatie, entreeprijs, openingstijden);
  • e?n geef in max. 100 woorden een persoonlijke indruk van deze locatie (je moet er dus we?l echt zijn geweest!);
  • Een foto erbij is welkom.
Veel salsaplezier deze zomer!

28-01-2008

Salsa wereldwijd

Zin in salsa op vakantie? Deze website, SalsaPower kan behulpzaam zijn bij je zoektocht naar een leuke salsa-locatie in den verre!

Cuba


Aruba


Meer salsa in Madrid


Meer salsa in Italie?


Sitios de salsa

10-01-2010

Salsa op Ile d’oleron (Frankrijk)


Locatie: La Terrasse, Saint Trojan les Bains
Tip van: Jan Cosemans

Omschrijving
"Er is een salsacafeetje met een schitterend terras op het franse eiland ile d’oleron, plaatsje Saint Trojan les Bains. De naam is "La Terrasse”. Het is heel gezellig en sfeervol en dinsdags waren er afgelopen zomer (2009) steeds workshops. Verder wekelijks een bandje dat live wat Cubaanse nummers speelde. Alle avonden kon je er gaan dansen, het was er niet zo druk, maar wel gezellig. De cocktails zijn er ook heerlijk.

05-01-2010

Salsa in Sharm el Sheik (Egypte)


Locatie: Club Magic Life
Contact: www.magiclife.com
Tip van: Esmaralda

Omschrijving & Praktisch
Leuke latin dance workshops in een all inclusive resort. Elke dag (behalve donderdag) om 14.00 uur, op een podium tussen zwembad en strand, dus lekker in de buitenlucht. De docent is Paulo, een Brazilliaan die ook meedanst in de shows die 's avonds worden gegeven. Paulo leert je in een half uur salsa of cha cha cha, de basisstappen, maar ook meteen een kort dansje. Instructies in het Engels, Duits, Russisch (door elkaar).

26-09-2008

Salsa in Miami


Locatie: Meerdere
Contact: e-mail: jacira@salsapower.com
Tip van: Gino Franken (gidalo@hotmail.com)

Omschrijving
Deze keer kregen we een berichtje van een Brabantse salsero die in Miami is. We vroegen Gino Franken wat salsalocaties door te geven in Miami. Het volgende antwoordde hij:

"Er zijn er heel veel. Als ik daar ben, gebruik ik www.SalsaPower.com als guideline. Dat is een website die hele juiste en complete informatie geeft. Hij wordt gerund door Jacira Castro, President Co-Founder & Web Administrator. Die kan je ook altijd mailen.

Praktisch
"Waar moet je rekening mee houden? Tenten zijn hier seizoensgebonden. Over het algemeen begonnen de plaatsen die ik had bezocht wel vroeg in de avond, zo rond 21.00 uur. Ze zijn dan reeds druk. Er zijn er die gaan door tot 's ochtends 6.00 uur. En sommigen hebben zelfs een afterparty tot 12.00 uur de volgende ochtend.

Het blijft een kwestie van gaan en zien. Mocht je naar Miami gaan, dan mag je Gino altijd mailen voor vragen.

22-02-2009

SITIOS DE SALSA

Sitios de salsa

Sitios de salsa biedt een overzicht van 'vakantiesalsatips' van en voor bezoekers van deze site. Dit kunnen ervaringen zijn van salseros/zoukeros die op vakantie een leuke locatie hebben bezocht, maar ook tips voor leuke dansvakanties en salsacongressen in het buitenland.

Heb jij nog een tip?
Mail deze dan snel door naar de redactie.

Onjuiste informatie?
Salsalocaties komen en gaan, informatie kan achterhaald raken. Zie je onjuiste informatie op deze pagina? Mail dit dan door naar de redactie.

Meer salsa in Valparai?so


Meer salsa op Bali


Meer salsa in Budapest


Meer salsa in Berlijn