Nieuws

03-06-2011

Newsflash

Een pagina vol nieuws van en over Stichting Salsa Comité Brabant en haar commissies: berichten over de organisatie zelf, over haar activiteiten of bijvoorbeeld over de ontwikkeling van deze website. Wil je meer over ons en onze historie weten? Kijk dan ook eens op de Over Ons-pagina!

Laatste bericht: Bestuurswissel 2011 Salsa Comité Brabant

17-04-2011

Fresh Salsa

Fresh Salsa is een breed begrip. Het omvat alles wat nieuw en fris is op het gebied van salsa. Opmerkelijk salsanieuws, een 'frisse' mening, een ingezonden brief, een leuke tip... op deze pagina vind je redactionele stukken over salsa en fun in de breedste zin van het woord. Check it out en enjoy!

Laatste bericht: Caribische foto-archieven Fraters van Tilburg ontsloten

25-05-2010

Sitios de salsa

Bailar salsa, salsa tanzen, dance salsa, danser salsa, dansa salsa, ballare salsa, danca salsa...op steeds meer vakantie-bestemmingen kan salsa worden gedanst. Vandaar dit overzicht van 'vakantiesalsatips' van en voor bezoekers van deze site.

Heb jij dé salsa/latin-locatie in Madrid, Rome, Dublin, Praag, Londen, Buenos Aires, Riga of waar dan ook te wereld ontdekt, mail deze dan snel naar de redactie! Vermeld a.u.b. zoveel mogelijk relevante informatie (naam, adres, entreeprijs, openingstijden). Laat die vakantie nu maar komen...

20-11-2008

NIEUWS

Nieuws

Salsa moet je vooral doen, maar er valt daarnaast ook veel over te vertellen. Wat doet SCB zoal om salsa in Brabant te promoten? Wat voor leuk salsanieuws circuleert er in de media? En waar op de wereld moet je zijn voor de hotste salsafeesten? Je leest het op de verschillende pagina's van deze nieuwssectie.

Leuk salsanieuwtje te melden? Mail het naar de redactie!
18-07-2008

Nieuwe vakantiesite

Nog inspiratie nodig voor 'sitios de salsa'? Check deze leuke nieuwe vakantiesite