01-04-2009

Foto's 4e 500x Salsa Radio Carrousel party online!


Ga snel naar de fotopagina en geniet van Keith zijn fotoseries van de 4e Black & White party in Bosvreugd in Tilburg!

PS. In de rechterkolom bij 'Foto's 2008 / oktober t/m december' vind je de foto's van James en Keith van de eerste 500x Salsa Radio Carrousel Black & White party bij Salsavolcanica in Den Bosch op 18 oktober jl. en van de tweede Salsa Radio Carrousel Black & White party op 29 november bij PuraSalsa in Eindhoven! Bij 'Foto's 2009' vind je de foto's van de derde 500x Salsa Radio Carrousel Black & White party bij Para in Breda.

09-03-2009

500x Salsa radio Carrousel Black & White parties1e Black & White party
18 oktober 2008
Den Bosch, PC de Maaspoort

was hosted by Salsa Volcanica
Met demo Angolese Kizomba door Saskia en Vivaldo Neto, workshop en show Creative Bachata door Orfenato, DJ Gee-Ar & DJ Ache, live opnames voor radio.

2e Black & White party
29 november 2008
Eindhoven, DS Cultura

was hosted by Pura Salsa
Met workshop chachacha door PuraSalsa, demo Bacharango door Salsavolcanica, Afro-Cubaanse presentatie (santeria) door Cubadanza, triple rueda door Salsavista, Pascal en zijn groep van De Vlierhof en Frans en zijn PuraSalsa groep, DJ Wilbert en DJ QBA, live opnames voor ETV en Cuero na ma, hapjes van Botafogo en mooie loterijprijzen van o.m. One Motion.

3e Black & White party
7 februari 2009
Breda, de Para

was hosted bij Marc Grott
Met shows van een Pura Salsa showteam en Edsel (Folklore), workhop 'men styling' door Patrick (21.00 uur), DJ Wilbert & DJ Freddy, live opnames door de lokale Bredase TV-zender

4e Black & White party
7 maart 2009
Tilburg, Bosvreugd

was hosted by Joost
Met jeugdpercussiegroep KNOTS uit Eindhoven, live Cantamigo en DJ's Wilbert en Edsel. Tevens Marion del Prado's verjaardag!
01-04-2009

Dank aan Sandra...

...voor haar shows en de womenpower!

01-04-2009

Dank aan DJ Edsel...

...voor zijn Show in Breda en Muziek in Tilburg.

01-04-2009

Dank aan DJ Ache en DJ Freddy

Een DJ kan een feest maken en breken. Ieder zijn eigen stijl en over smaak valt niet te twisten. Toch ben je populair of je bent het niet. Zou het met succesfactor #1 van Obama te maken hebben?

Wees gewoon aardig, wees wie je bent en doe dingen met je hart. Dank mannen! Het was mij een waar genoegen!

01-04-2009

Dank aan de showgroep El Orfanato


Desde la Cuidad del Amor: El Orfanato, een super verrassende creatieve bachata show van een Brabants collectief aan dansers onder leiding van Jesus Romeo. Samenwerking tussen Oost en West, natuurlijk kan het! Als je maar je interessegebied zoekt en afspraken maakt.

In het weekend van 11 oktober voor het eerst in Antwerpen, op 18 oktober jl. de primeur bij ons tijdens de 1e Black & White party in Den Bosch. Check voor de foto's onze fotopagina!

09-04-2009

Met speciale dank aan...


Salsa Volcanica


Para
DeGrottVrijwilligers Salsa Comite? Brabant


Salsa.nl

Cubadanza


Pura Salsa


Bosvreugd


Rosita Sola?


One Motion


Salsipuedes


22-04-2009

Dank aan Anita van Blerck

...van StadsTV Breda!

01-04-2009

OLON prijs 2003

In 2003 wonnen we de OLON presentatie prijs. We waren in 2000 al met radio begonnen in Geldrop. Mijn collega's bij radio EFM haalden me over om een cd in te sturen en met succes. De prijs was een grote verrrassing, maar wel een enorme stimulans verder te gaan met de radio bezigheden.


Inmiddels zit er al weer acht jaar op. En met plezier. We vullen het programma met gevarieerde zaken en hebben heel veel steun van het Brabantse salsa & latin circuit. Maar het mooiste gevoel krijg ik als ik merk dat het programma gedragen wordt door de mensen die uit de landen waar de muziek vandaan komt. Dat geeft me echt een kick en dan weet ik dat ik met iets goeds bezig ben. De intro van het programma (speech Martin Luther King, red.) verklapt ook enige diepgang en latin-connection.

500x radio Carrousel

01-04-2009

Check de 500x Radio Carroussel parties op de fotopagina...

...en geniet lekker na van deze vier spetterende feesten in Den Bosch, Eindhoven, Breda en Tilburg!

20-04-2009

4e Black & White party: bedankt iedereen!

Tja, er kan er maar een de beste zijn! En dat was de 4e en laatste Black & White party gisteren (7 maart) in Bosvreugd. Natuurlijk lichtelijk verstoord door het deels vieren van mijn verjaardag. En dus is een feest een feest!

Super relaxte sfeer! Veel gezellige, gevarieerde en bekende mensen. Helaas (?) iets te vol. We hadden ruim 180 man binnen en ook dat is voor Bosvreugd meer dan genoeg. Jammer dat de tent er nog niet aan stond op het terras. Dat maakt het voor de zuurstof iets gemakkelijker.

De band Cantamigo: echte vrienden! En roezemoezend in de wandelgangen: "tjonge lekkere band, joh! En in een jaar zo muzikaal groeien!" Knots: go for it! Het was maar voor even, maar absoluut de moeite waard.! DJ Wilbert en DJ Edsel: TOP, zowel draaiend als dansend. Alle vrouwen bedankt (jullie weten wel waarom) en vooral verder iedereen bedankt voor de warmte, de erg persoonlijke cadeaus, ook muziek cd's (die komen dus zeker in het programma), maar vooral de support voor wat we doen en ons programma Radio Carrousel.

Ik hoop dat we de komende jaren vrienden kunnen blijven, leuke dingen met elkaar kunnen doen en de essentie van waar het om gaat blijven koesteren! Voor jullie allemaal het volgende gedicht. Het stond al op de site: "De Vriendenboom": "Ergens op de wereld staat een levensboom, een sterke boom, de vriendenboom...." Stay tuned voor de foto's!

Jeugdpercussiegroep KNOTS uit Eindhoven


Bekijk de foto's
van de eerste Black & White party bij Salsa Volcanica in Den Bosch, van de tweede Black & White party bij PuraSalsa in Eindhoven en van de 3e Black & White party bij Para in Breda.

22-02-2009

3e Black & White party: errug gezellig !


Errug gezellig was het 7 februari in Breda, tijdens de 3e Black & White party van Radio Carrousel. We hadden ongeveer 170 mensen binnen en dat was voor een locatie als de Para meer dan genoeg. De foto's staan inmiddels op de site en geven een goed beeld van de entourage en de gezelligheid.

Bij deze waanzinnig bedankt: Astrid, Sylvia, Lloyd, Alwin, Marjon, Tirzo de pasteitjes man, Puro Bailar, Edsel & Sandra, Yvonne, Patrick, Wilbert, DJ Sandro, Marc & crew, Sabrina, Mattie en Keith voor de "routine stuff" rond het feest. DJ Freddy was helaas ziek.

Verder de sponsers: K-Risma, Salsipuedes en Pura salsa voor hun cadeau's, maar ook een ieder die free publicity heeft gegeven aan deze party, zoals Anita van BredaStadsTv, vele dansscholen en de radiozender van Breda. Maar niet op de laatste plaats jullie zelf, de bezoekers. Dank voor de support! Op naar 7 maart Bosvreugd Tilburg met live jeugdpercussiegroep KNOTS en salsaband Cantamigo!

PS. De uitzending van BredaStadsTv is op vrijdag 6 maart om 19.00 uur, 21.00 uur, 23.00 uur en 01.00 uur. En zaterdag 7 maart wordt het nog eens herhaald om 10.00 uur en 16.00 uur!

07-12-2008

500 x Carrousel Black & White party weer groot succes!

De tweede 500x Radio Carrousel Black & White party, op 29-11 in Eindhoven op de schitterende locatie Cultura, was wederom een groot succes!

De avond begon met een actieve workshop chachacha door Raul en Shelina van Pura Salsa. Daarna kon er worden gedanst op muziek van DJ Wilbert en DJ QBA. Marion del Prado, die de avond presenteerde, zette jarigen in het zonnetje en maakte de prijswinnaars van de loterij bekend.

De crew van Radio Carousel werd vervolgens zelf gehuldigd door de voorzitter van Salsa Comite? Brabant, Andre Engelman. Salsa Volcanica verzorgde een krachtige en sensuele demo Bachatango, die werd gevolgd door een indrukwekkende Afro-Cubaanse presentatie (Santeria) door Ivan Rodriquez van Cubadanza. Het demogedeelte werd afgesloten door een grootse fundemo van een triple rueda door drie ruedagroepen: Salsavista uit Breda, Pascal en zijn groep van de Vlierhof en Frans met zijn Pura Salsa groep.

De hele avond door was er ‘Baile de la Rosa’ en speelde er een leuke Powerpointpresentatie met foto's uit de afgelopen 15 jaar salsa. Voor de hongerige dansers werd goed gezorgd door de dames van zaalvoetbalclub Botafogo. Zowel ETV, 'Cuero na ma', als onze eigen SCB-fotografen Keith en James legden dit spetterende feest vast op de gevoelige plaat/film, dus stay tuned!

Iedereen die aan dit feest heeft meegewerkt: bedankt! Het was weer top!

PS. De volgende 500x Black & White party is op 7 februari 2009 in Breda. Schrijf 'm alvast in je agenda!

26-10-2008

500 x Carrousel: de kop is er af!

De eerste reacties staan al in het gastenboek en er volgen zeker nog meer reacties van bezoekers. Dat is ook veel leuker dan dat we er zelf wat over schrijven. Maar toch: het was top! Dankzij De Maaspoort, waarvan we de boel helemaal in zwart & wit mochten omtoveren, een super disco-installatie van Boschtion Fm's El Loco en niet te vergeten de bezoekers, want die waren en genoeg!

We hadden twee premie?res: een super verrassende creatieve bachata show van een Brabants collectief aan dansers "El Orfanato". Samenwerking tussen Oost en West: natuurlijk kan het! Verder een demo Kizomba, een Afrikaanse dans die tegen de zouklove aan zit, maar minder zwaaierig is en dichter tegen elkaar gedanst wordt. Leuk om eens een workshop van te doen!

Verder twee blijde winnaars voor een weekendje Antwerpen en een Full Pass voor de wereldkampioenschappen salsa in Gent. En natuurlijk DJ Ache: bedankt! Hij verkocht "las rosas" waardoor alle dames met een bos rozen naar huis zijn gegaan. Afijn, iedereen bedankt, zegt het voort en zet 29 november Eindhoven alvast in je agenda... dat wordt een thuiswedstrijd dus vast errug gezellig!

13-10-2008

Dank aan Wilbert, Gustavo en Leo


Wilbert Pourier
Je komt weinig mensen tegen die trouw zijn aan afspraken en een langdurige commitment aan kunnen aangaan. Wilbert wel. En prachtmens om mee samen te werken. Volkomen 'on tune' met betrekking tot het radioprogramma. En belangijk: een schat aan muzikale bagage. Wilbert zorgt voor de 'hottest' cd's en de nieuwtjes vanuit band en orkestenland. Afgelopen jaar wat meer ziek geweest dan anders, maar nog steeds een warm lid van ons programma.


Gustavo Rademaker
Alweer twee jaar bij ons in het programma. En man met vele kanten in het salsa circuit: DJ, technicus, IT specialist en organisator. Is ook bestuurslid van de stichtingen Nos Mundo de Eindhovense Antilliaanse Vereniging. Hij heeft altijd tijd voor alles en als je op het juiste moment bij hem langs gaat heb je kans op zijn heerlijke so?pi mondongo. We erg zijn blij met Gustavo omdat hij het team zo goed aanvult.
Leo Vos
Sinds het begin van de uitzendingen op Boschtion Fm, heeft technicus Leo Vos ons geweldig ondersteund. Heel veel van hem geleerd met betrekking tot de knopjes. Maar hij blijkbaar ook van ons. Af en toe, bij afwezigheid van de presentatiecrew, neemt hij vol enthousiame het hele programma over. Goed voorbereid gaat hij aan de gang met onze cd's en met Spaans en de Franse inslag komt hij een heel eind. Uploaden thuis kan hij ook en dat kan ook soms heel handig zijn.

07-09-2010

Dank aan Rosita Sola


Dank aan Rosita Sola voor het lenen van het concept ‘Baile de la Rosa’ op de 500x Salsa Radio Carrousel parties. Het eerste Baile de la Rosa feest stam uit de Ark salsafeesten tijd in Eindhoven en heeft als sociaal concept zijn sporen verdiend.

Doordat de vrouwen de mannen vragen (en nee zeggen is not done!) heeft zo'n avond een open sociaal karakter. Het bewerkstelligt interactie tussen een ieder die wil dansen. En het leuke is dat de dames met een bosje rozen naar huis gaan. Lees 'een bosje', want armen vol is niet de bedoeling. Gun je tafelpartners ook wat rozen!

Er ligt by the way een patent op het concept Baile de la Rosa, dus het is niet zomaar te gebruiken.

02-10-2008

500 x RADIO CARROUSEL

Salsa Radio Carrousel

Salsa Radio Carrousel is de 500e uitzending gepaseerd. Een mijlpaal, dus tijd voor een serie van 4 feesten, waarmee we iedereen willen bedanken voor de steun en support die we al die jaren hebben gehad!

Namens de crew van Carrousel,
Gustavo, Leo, Marion & Wilbert

26-10-2008

Black and white dancin' together...

500 x Salsa Radio Carrousel

Black and white dancin' together
Side by side we'll make things better
You're never alone
Dancin' together
Side by side through stormy weather
You're never alone...

(Uit de songtekst van 'Never Alone' van 2 Brothers on the 4th floor op www.muzikum.eu)

22-04-2009

Dank aan Salsipuedes en PuraSalsa

...voor hun felicitaties de vele vrijkaartjes voor de tombola!

01-04-2009

Dank aan Cantamigo...

...voor het geweldige optreden!

01-04-2009

Dank aan DJ Fuentes


Via DJ Fuentes, Jan Fonteijn, ging de deur naar Boschtion FM open. Jan verhuisde naar boven de rivieren en deed zijn zondag zendtijd aan mij over. Gelukkig was de omroep bereid de donderdagavond vrij te maken. In die tijd (nog steeds 1x per maand) was DJ Fuentes erg actief in Berli-cum, bij De Witte Zwaan, bekend van onder meer de tuinfeesten.

01-04-2009

Gedenkwaardige ontmoeting met Oscar d'Leon


23-02-2009

Weetjes over Radio Carrousel


Met dank aan DJ Reagan

Wist je dat... ik mijn primaire cd-collectie te danken heb aan DJ Reagan, toendertijd vaste DJ van de Baile de la Rosa in de Ark en later Chicano's. Reagan heeft een grote rol gespeeld in de begintijd van salsa in Brabant. Een van de hoogtepunten was Africando naar Eindhoven halen voor het "de Witte Dame goes Latin" festival samen met DJ Cisko. Hij is inmiddels vaste DJ in Santiago de Cuba op zaterdag met latin mix.


Met dank aan Frankie en Cor

Wist je dat... dit de mannen zijn die Carrousel draaiden toen ik binnen kwam bij Radio EFM? Links Franky Gilhuys, rechts Cor Kaijen.

Zij hebben mij (Marion del Prado) aangenomen en mij de kans gegeven het salsastuk in het programma te ontwikkelen. Het programma bestond toen uit 2 delen: het SKA-gedeelte en het Caribische gedeelte.

01-04-2009

Facilliterende omroepen

Waar kan ik Radio Carrousel beluisteren? (zie ook de radiopagina


Eindhoven
Elke maandag / every monday / cada lunes - 21.00 -23.00 h - Radio EFM (via de ether op 94.0 FM (kabel 94.4 FM)).Click for live streaming through the internet / haz clic aqui para escuchar la musica


Telefoon: 040-750 55 05
Chat: via carrousel@hotmail.com en de Shoutbox op HomeDen Bosch
Elke donderdag / every thursday / cada jueves - 21.00-23.00 h - Boschtion FM (via de ether op 95.2 FM (kabel 97.5 FM)).Click for live streaming through the internet / haz clic aqui para escuchar la musica


Telefoon: 073-511 11 88
Chat: via de Shoutbox op Home

22-06-2009

Bekijk de flyer22-04-2009

Dank aan Marc en Patrick

...voor hun inzet en hun locatie!

22-04-2009

Dank aan Puro Bailar

...voor hun spetterende optreden!